Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kolumna Marije Hes – REKREACIJA

  REKREACIJA

  Sigurna sam da je svatko od vas imao prilike vidjeti zadovoljnu ženu, jer nju je jednostavno nemoguće ne zamijetiti. Na kilometar daleko njezino zadovoljstvo isijava i privlači poput magneta kako muškarce, koji jednostavno uživaju biti u njenom društvu, tako i žene kako bi prokužile u čemu je njezina tajna. No budući da svaki muškarac želi da upravo njihova žena bude ta koja tako sjaji, nerijetko su za njezino zadovoljstvo, a samim time i mir u kući, pa onda i zato da drugi pomisle kako je razlog njenog zadovoljstva upravo on, kadri učiniti mnoge ustupke. Svi znamo da zadovoljstvo leži u malim stvarima, pa tako žena kad se tek uda ima potrebu često odlaziti kod svojih. Iako muškarcu to često nije po volji najčešće ne proturječi, jer  ako se išta zna, onda je to da se u njezine ne dira.

  Kad pospremi kuću, najbolje bi bilo da barem dva dana iza toga za sobom pokupi kako čarape, tako i ostalo rublje koje stavi u promet, a o dasci na wc školjci da ne govorimo. Da se žene pita u svakoj bi kupaonici uz školjku trebao biti i pisoar, jer to je očito ono što muškarcima nedostaje u vlastitoj kući, pa onda valjda često samo zbog njega vole otići u birtiju, a ženama bi on dakako olakšao posao.

  Isto tako dobra frizura presudna je za ženino zadovoljstvo, tako da nije na odmet imati „štek“ samo za tu namjenu, jer upravo ta sitnica kao što je frizura nekada može biti presudna. Za odjeću više-manje, no ni tu nije zgorega imati koju kunicu viška kako bi se u svakom trenutku ženino raspoloženje dalo popraviti  nekim cipelama, torbicom ili majicom

  Kad žena mora sa prijateljicom na kavu bilo bi dobro da on pričuva djecu i to na način da ne zove svako malo što da radi i k tome još poslika ili snimi sve zanimljive trenutke koji su im se dogodili dok nje nije bilo, kako joj ništa ne bi promaknulo u svezi glede djece naravno, a ukoliko želi da pri tome svemu još i dobro izgleda potrudit će se sačuvati djecu i kad ona ode rekreirati se.

  Upravo to je ono što ženi najviše treba, jer nakon dobre rekreacije na kojoj uvijek iznova napuni svoje baterije, žena se kući vrati čila i vesela, spremna za sve izazove koji se pred nju stavljaju. I što je najvažnije zadovoljna sobom, jer je napokon pronašla način kako provesti vrijeme sa samom sobom i samo za sebe, a kao takva opet je poželjna i omiljena u svakom društvu. Posebno svome dragom, jer onda više ništa ne prigovara i ne zapitkuje gluposti, pa što bi muškarac više mogao poželjeti. No ipak upravo zbog toga rekreacija je upravo ona oko koje se najčešće vode najžešće rasprave, posebno ako žene nakon jako duge stanke, jer djeca su bila jako mala, požele za promjenu  recimo krenuti na fitnes ili bilo koju drugu aktivnost koja se održava dva tri puta tjedno, a njihov dragi bi tada dakako trebao čuvati djecu.  Pričuvati djecu jednom svakih nekoliko tjedana, kada bi otišla u trgovinu ili neku brzinsku kavu, nije bio nikakav problem, ali čuvati ih svaki drugi dan u tjednu i to u večernjim satima kada je na televiziji utakmica lige prvaka, a raspoloženje djece na minimumu posao je kojeg se laćaju samo najhrabriji.

  Skinuti ih u pidžamu, dati im večeru samo je uvertira onome što slijedi, jer svatko od njih ima svoj ritual za odlazak u krevet i ako on nije pogođen do u detalj i to tako da ne moraju puno objašnjavati naprosto, jer zbog umora to nisu u stanju, nastaje kaos. Dovoljno je da se ne može pronaći lutka s kojom je to veće dijete odlučilo spavati, ili priča koju je poželjelo čuti nije ispričana onako kao to radi mama i djeca su spremna tatama život zagorčati zauvijek.

  A oni onda drugi puta, pod cijenu vječno nabrondane žene spremni su i zakasniti kući u vrijeme kad je njihov red za čuvanje, prozvati vas okorjelim egoistom, jer ste si tih sat vremena bitniji od djece, a samim time i od njega, iako u obrnutoj situaciji ni sam ne bi drugačije postupio i što je najgore spreman je u pomoć pozvati svoju mamu kojoj ionako nikada neće biti jasno kako možete ostaviti i muža i djecu samo da bi negdje skakutali i znojili se uzalud. No zadovoljni ionako želite biti prvenstveno zbog sebe, pa tako za drugi puta još im ispečete palačinke i za slučaj da pričanje priče opet ne uspije svoju snimite djeci na cd.

  S vremenom se ni djeca više ne bune, jer shvate da tata pravi najbolje sendviče i da umjesto priče iz omiljene slikovnice on zna još jednu bolju onu lovačku, a baka. Vidjevši vas kako sjajite kad se kući vratite i sama upiše tečaj plesa. Što će reći, zadovoljstvo je vrlo prelazno, tako da dobro pazite s kim se ovih dana družite, jer mogli bi ga i vi vrlo lako negdje pokupiti.

  To vam od srca želim.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog