Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Izborna skupština đakovačkog HDZ-a u znaku podjela

    U atmosferi podjela, nepovjerenja i iščekivanja u “Blaži” je u tijeku izborna skupština Gradske organizcije HDZ-a na kojoj bi više od 130 delegata trebalo izabrati novo čelništvo stranke. Skup je počeo sa četrdesetpetominutnim zakašnjenjem zbog proceduralnih i staturanih nejasnoća. Naime, Vladi Grizelju, jednom od trojice kanidata za predsjednika, a kandidati su još i Marin Mandarić i Marko Raguž, osporavano je pravo na kandidaturu zbog neisupunjenja odredbe o plaćanju dužnosničke članarine. Nakon pojašnjenja iz vrha stranke i nakon što su sva trojica kandidata potpisali izajavu da se odriču prava na žalbu nakon izborne skupštine, a jednoglasno je izglasan i zaključak po kojem se i svi sudionicio skupštine odriču prava žalbe na izborne rezultate, skup je nastavljen.
    U izvješću o radu dosadašnji predsjednik Marino Mikulić istaknuo je da je zajedništvo uvjet da HDZ preuzme odgovornost za grad, te da je on upravo, kako je kazao, na tome pokušao raditi. Dodao je, međutim, da neki politiku vide kao borbu za svoje osobne interese te da je zbog toga došlo do podjela u stranci.
    Ante Raspudić konstatirao je da se dosad nije dobro radilo u stranci, te da o tome govori i činjenica da nitko iz vrha stranke nije nazočan izbornoj skupštini.
    Upravo su u tijeku izbori za predsjednika đakovačkog HDZ-a, ali i za druge funkcije.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog