Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Gastro fest na korzu

    Gastro fest 16 otvorenje Gastro festom koji se održava na korzu, a tijekom kojega četrdesetak izlagača, odnosno obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva i udruga ponudilo svoje proizvode, otvoreni su 8. Dani vina, turizma i cikloturizma Osječko-baranjske županije. Sudionike su pozdravili gradonačelnik Zoran Vinković, dožupan Željko Kraljičak te gradonačelnik Grada Visa Ivo Radica.
    Gastro fest 16 ponuda Uz eno-gastranomsku ponudu, održan je i glazbeni program uz nastup KUD-a “Hrvatska čitaonica” iz Selaca, a svoje gastronomske specijalitete, uz pjesmu Ženske klape Gusarica, ponudili su i gosti iz Komiže i Grada Visa, koji su gostovali i u programu Radio Đakova.
    Za najmaleđe je predviđena edukacijska vožnja biciklom te vožnja fijakerom Državne ergele.
    Klapa Gusarica u studiju RDJ Program se nastavlja sutra manifestacijom “U Budrovci, na Nedilju Bilu” koja počinje pučkim crkvenim pjevanjem u 17 sati, odnosno nastupom šest pjevačkih skupina, a u 18,30 je otvorenje izložbe radova 2. Budrovačke likovne kolonije.
    Od 19 sati je folklorni program u kojem će nastupiti 6 kulturno-umjetničkih društava, dvije ženske klape i jedna izvorna pjevačka skupina.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog