Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Božana Rogalo na čelu LAG-a “Strossmayer”

  Sinoć je održana redovna godišnja skupština Lokalne akcijske grupe “Strossmayer” na kojoj je za predsjednicu izabrana Božana Rogalo, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela u Općini Satnica Đakovačka, a izabrano je i 11 članova Upravnog odbora koji predstavljaju javni, gospodarski i civilni sektor.
  Prihvaćen je i Plan aktivnosti i financijski plan za ovu godinu, a novoizabrana predsjednica najavila je ozbiljan rad na izradi Lokalne razvojne strategije kao temelju budućeg djelovanja i apliciranja za sredstva fondova.
  “Svjesna sam da je LAG dosad bio prilično neaktivan zbog neinformiranosti i needuciranosti samih članova LAG-a, ali i stanovništva Đakovštine jer u LAG je uključeno 7 općina i Grad Đakovo, čeka nas veliki i težak posao , LAG smo postavili na noge i sad krećemo zapravo raditi. Prvi nam je potez izrada Strategije razvoja LAG-a jer bez te strategije ne možemo raditi ništa, a zatim nam ide prijava na natječaje. Vjerujem da našim članovima još nije jasno funkcioniranje samom LAG-a i što on donosi gospodarskom sektoru, civilnom sektoru, a što u konačnici donosi jedinicama lokalne samouprave”, ističe novoizabrana predsjednica.
  U Lokalanoj akcijskoj grupi svi su članovi ravnopravni, bez obzira iz kojeg sektora dolaze, naglašava predsjednica ističući da je iskustva potrebna za rad u LAG-u stekla i kao predsjednica Udruge žena Cicika iz Satnice kojoj su ove godine odobrena dva projekta: jedan od Ministarstva socijalne politike i mladih i jedan od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog