Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bandić najavljuje preslagivanje u Domoljubnoj koaliciji

  “Izostanu li reforme i odlučni potezi Vlade u sljedeća tri mjeseca za očekivati je preslagivanje u Domoljubnoj koaliciji, odnosno treba presložiti priču u Domoljubnoj koaliciji jer ova tri mjeseca se ne radi, samo se pipa i ispituje teren”, kazao je Milan Bnadić na večerašnjem skupu u Đakovu na kojem su predstavljene novoosovane organizacije Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 u Đakovu, Satnici i Viškovcima.
  bandic u djakovu “U Hrvatskoj neće biti bolje dok pravi ljudi ne dođu na pravo mjesto, no mi nećemo rušiti, nego graditi i podržat ćemo prave reforme koje se očekuju”, poručio je mnogobrojnim simpatizerima koji su ga dočekali u dvorani Florentini. Najavio je da će njegova stranka u predstojećih 13 mjeseci, koliko je ostalo do lokalnih izbora, postati najača politička snaga koja želi pokriti sve gradove i bez koje neće biti moguće formirati vlast ni u Đakovu.
  “Cilj nam je raditi i biti solidarni, odnosno pomoći onima koji nemaju”, poručio je Bandić istaknuvši da je svoj boravak u Đakovu započeo posjetom jednoj obitelji s osmero djece kojoj je darovao 4.000 kuna.

  Maja Žulj u utrci za gradonačelnicu Đakova
  maja zulj, predsjednica Bandiceve stranke u Djakovu Na čelu Bandićeve stranke u Đakovu je Maja Žulj, vizažistica, majka dvoje djece, koja je prva politička iskustva stekla u Živom zidu koji je napustila. Ne krije svoje političke ambicije, a u izjavi za naš radio potvrdila je da je upravo ona izgledni kandidat za funkciju gradonačelnice na predstojeći lokalnim izborima. Nezadovoljna je stanjem u gradu i činjenicom da sve veći broj Đakovčana odlazi u inozemstvo, no ne želi nikoga kritizirati pa poziva na zajedništvo u rješavanju problema. Njezin politički program je “od Đakova učiniti Zagreb u malome”.
  Na skupu Bandićeve stranke u Đakovu predstavljene su i Natalija Tarnaj, predsjednica Općinske organizacije Satnica Đakovačka i Lucija Gudelj, predsjednica Općinske organizacije Viškovci.

  Foto:M.M. i RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog