Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Strukovna škola domaćin projekta “Gift(ed)”

  Srednja škola Antuna Horvata  danas i sutra domaćin je prvog dijela realizacije projekta  „Gift(ed)“, u suradnji s partnerskom Srednjom strukovnom školom iz Tomislavgrada. Drugi dio projekta održat će se u Tomislavgradu od 15.-17. travnja, a završna konferencija bit će održana u svibnju u Slovačkoj,  gdje će se podnijeti izvješće o rezultatima projekta.
   Projekt se financira sredstvima Akademije srednjoeuropskih škola (ACES) sa sjedištem u Beču, u iznosu od 3400 eura, i uz uz potporu  Osječko-baranjske županije.   Osim predviđenih projektnih aktivnosti, gosti će se u upoznati s kulturnim znamenitostima Đakova i Slavonije. Voditeljice projekta su profesorice Marija Pataran i Dubravka Bradić, a osim njih uključen je veliki broj učenika i nastavnika iz različitih struka iz obje škole.
  Danas u u 14.00 sati goste iz Tomislavgrada, grada s kojim je Grad Đakovo potpisao sporazum o prijateljstvu, primit će gradonačelnik Zoran Vinković u Maloj gradskoj vijećnici.  
  U poslijepodnevnim satima održat će se planirane radionice, među kojima je kazališna radionica s početkom u 15.30, koju vodi kazališni pedagog i redatelj Ivan Kristijan Majić, a u 18.00 sati u školskoj knjižnici bit će održano predstavljanje nagrađenog romana književnice iz Cerne, Ljubice Biljan, Jakobov san.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog