Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mladi košarkaši odradili prvi dan u Francuskoj

  Kako je najavljeno, mladi đakovački košarkaši nastupaju u francuskom Checyu na tradicionalnom turniru mlađih kategorija (TIAM), a izvješće s puta i prvog dana turnira poslao nam je Robert Majstorović:
  “Naporan put protekao je bez problema, a naši dečki iskoristili su ga za upoznavanje sa vršnjacima iz KK KENGUR (Zenica) s kojima su zajednički „dijelili“ autobus. U pauzi putovanja u njemačkom Munchenu uz odmor bilo je vremena da se pogleda poznata Allianz Arena FC Bayerna, prošeta Marianplatzom i udahne svakodnevnica bavarske metropole. Nastavak putovanja protekao je također bez problema te se do Checya došlo tijekom kasnog popodneva. Ljubazni domaćini uz pozdrave dobrodošlice ubrzo su našim dečkima osigurali smještaj u obiteljima stanovnika Checya.
  Prvi natjecateljski dan turnira protekao je također sasvim solidno! Prvu utakmicu protiv francuskog sastava ADA BLOIS naši dečki su uvjerljivo pobjedili 72:47. Utakmica je dobivena igrom u drugoj četvrtini koja je dobivena sa 22:1 nakon koje protivnik nije pronašao izlaz. Najefikasniji Bruno Funtak postigao je 31 poen, Franco Filipović 17 i Antonio Omazić 14.
  Druga utakmica protiv momaka iz obližnjeg Orleansa, ORLEANS LOIRET BASKET ASSO, ipak nije bila rezultatski uspješna pa je ubilježen poraz 53:76. Prvi „kvoter“ utakmice protekao je izjednačeno, 14:14. Odlučujuću prednost domaćini su ostvarili u drugoj četvrtini koju su dobili sa 11:28. Drugo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri no snage za preokret očito nije bilo.
  Sve u svemu može se reći da je francuska avantura počela više nego uspješno – put protekao bez problema i ljubazni domaćini + jedna pobjeda i jedan poraz u prvom natjecateljskom danu!
  Nadamo se da ćemo u sličnom ritmu nastaviti natjecanja a nema sumnje da ćemo dobrim sportskim nastupima i ponašanjem uspješno promovirati kako Grad Đakovo tako i Hrvatsku.”

  kosarka publika

  mladi kosarskasi

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog