Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivić: “Album je zanimljiv, svjež i odražava puno utjecaja”

  Seed Holden je bend nastao 2012. godine u Zagrebu, a njegovu trenutnu postavu čine tri Slavonca – Ljudevit Ivić, Matej Vidranski i Luka Ižaković. Ovaj odlično potkovani glazbeni trojac, koji smo ljetos imali priliku čuti uživo i u Đakovu, na Valentinovo 2016. izdao je svoj prvi album „Script“. Ljudevit Ivić, diplomirani politolog i glavni tvorac albuma, za naš je radio govorio o albumu te pozvao sve slušatelje da “bace uho”:

  „Mislim da je album zanimljiv, svjež i odražava puno utjecaja – ne samo u glazbenom smislu nego u smislu svega što upijaš. Sve je snimljeno i producirano u home-made varijanti što ne znači da je kvaliteta kikiriki. Cjelokupna slika je napravljena cijelim arsenalom opreme i znanja kojeg smo zatekli u trenutnom vremenskom periodu, u manje od godine dana. Što se pjesama tiče, svaka nosi svoju priču, a time i sjećanja/uspomene. Ne bih izdvajao pjesme posebno jer cijeli album gledam kao određeni okvir u kojem se sve komponente međusobno nadopunjuju.“

  Zanimljivo, i Seed Holden se priključio sve češćoj praksi online besplatnog objavljivanja glazbenih uradaka pa tako svi zainteresirani album „Script“ mogu poslušati na sljedećem linku:

  https://soundcloud.com/seed-holden/sets/seed-holden-script

  Prvi singl i spot ovog benda, Catch the Smoke, objavljen je u proljeće 2015.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=8HZ2voqAdno[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog