Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Direktorica RĐ reagirala na izjave čelnika SDP-a i HDZ-a

  Na jučerašnje ocjene, koje su gostujući u emisiji “Izravno” iznijeli predsjednik đakovačkog SDP-a Damir Tomić i HDZ-a Marino Mikulić reagirala je direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić.
  Priopćenje prenosimo u cijelosti:
  “U svom dugogodišnjem radu Radio Đakovo nastoji biti objektivan i nepristran medij, slobodan od svih političkih utjecaja, kao i utjecaja oglašivača, jer upravo ta sloboda temelj je strategije našeg rada.
  Možda jedini … ili … jedan od rijetkih medija u Hrvatskoj koji to uspijeva, može i smije.
  Da je to tako i koliko smo u tome i uspjeli potvrdili su i jučerašnji gosti u emisiji Izravno, predstavnici lijeve i desne političke opcije istovremeno, gdje su i jedni i drugi nezadovoljni odnosom našeg medija – “baš” prema njima.
  Zanimljivo, sve to iznose upravo na tom mediju.
  Kad bi netko od njih bio zadovoljan, ovaj drugi sigurno ne bi, onda bi to zaista i bio znak da nešto nije u redu, da smo u službi nekoga i da nemamo vlastitu uredničku politiku i vlastitu medijsku slobodu.
  Kad nas lokalni politički lideri HDZ-a i SDP-a, …. ocijene isto, onda znamo da dobro radimo svoj posao.
  Ono što se isto tako mora primijetiti da od postanka demokracije u našem gradu nije bilo niže političke komunikacije, koja je išla ispod svake razine i uvelike zagadila međuljudske odnose u gradu uopće.
  U nedostatku političkog znanja, širine, uopće shvaćanja značenja politike… nudile su se vlastite frustracije i kompleksi, bez imalo uljuđenosti, tolerancije i poštovanja jednih prema drugima, a sve, kako to vole reći, “od interesa za građane”.
  U svom skučenom znanju i zločestoj namjeri, naravno da su krivo shvatili i ulogu medija pa su mislili da je to platforma za liječenje vlastitih anomalija pa su tako teme presica uglavnom bile “osvrt na onoga koga mrzim i ne mogu smisliti”, ili “tko nije htio sa mnom u koaliciju”, a vrlo rijetko su to bili konstruktivni prijedlozi za ovaj Grad.
  Iznošenje netočnih podataka o financiranju našeg radija suvišno je i komentirati, podsjećam samo da smo mi trgovačko društvo koje svoj prihod zarađuje korektnim obavljanjem svoje osnovne djelatnosti na tržištu, a to je informiranje.
  Kako su pred nama novi lokalni izbori pozivam sve političare na korektan dijalog i odnos prema medijima, s ciljem stvaranja zajedništva, rasta gospodarstva, zapošljavanja, a posebno mladih i povratka “života” u naš Grad”, ističe u priopćenju direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog