Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački glazbenici bolji od kolega iz Vinkovaca

  Jučer je na malonogometnom terenu “Certissa” odigrana utakmica u kojoj su snage odmjerili đakovački i vinkovački glazbenici. Nakon vodstva gostiju iz Vinkovaca od 2:0, domaći su preokrenuli rezultat, te su nakon sat vremena igre došli do pobjede od 9:3. Uzvrat ovih ekipa se igra već idućeg tjedna u utorak, u Vinkovcima. Najboljim igračima susreta proglašeni su Jurica Karin (Đakovo) i Marin Lazanin (Vinkovci) dok je najbolji strijelac bio Jasenko Ivanetić (Đakovo) sa 6 postignutih golova. Utakmica je glazbenicima poslužila isključivo za zabavu a ideja je, kako doznajemo od jednog sudionika ovog glazbeno-sportskog događaja, organizirati turnir svih slavonsko-baranjskih glazbenika te novac donirati u humanitarne svrhe.Nogomet glazbenici Djakovo
  Za Đakovo su nastupili Jurica Karin, Marko Zetović, Jasenko Ivanetić, Damir Ergotić, Ivan Dubravac, Miroslav Kardoš i Damir Arambašić.
  Vinkovčani su igrali u sastavu Marin Lazanin, Domagoj Potlimbrzović, Marko Lazanin, Dražen Dikonić, Damir Hečimović i Zlatko Livaja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog