Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za smeđu signalizaciju 200 000 kuna

  Turistička zajednica grada Đakova i ove godine nastavlja s projektom postavljanja turističke signalizacije na području grada, koji je započeo 2013. kada je, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, postavljeno prvih sedam panoa dobrodošlice u grad čija vrijednost je bila 33.000 kuna.
  Projekt postavljanja smeđe signalizacije nastavio se i u 2014. godini kada je, također uz potporu Hrvatske turističke zajednice, a temeljem apliciranja na Javni poziv, izvršena revizija postojećeg elaborata turističke signalizacije na području grada i postavljena 4 turistička prometna znaka ukupne vrijednosti 15.000 kuna.
  U 2015. godini uz potporu Turističke zajednice Osječko-baranjske županije postavljeno je još 4 turistička prometna znaka ukupne vrijednosti 7.000 kuna.
  Ukupna vrijednost projekta postavljanja turističke signalizacije na području grada Đakova je 200.000 kuna, a u ovoj godini u projekt se, uz potporu Županije i Turističke zajednice Osječko-baranjske županije, uključuje grad Đakovo. Predviđeno je sto tisuća kuna za postavljanje znakova na pedesetak lokacija, čime se projekt postavljanja smeđe signalizacije na području grada bliži završetku, navode u Turističkoj zajednici.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog