Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve više alkoholiziranih vozača

  Tijekom proteklog vikenda osječko-baranjska policija provela je pojačane mjere kontrole prometa usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droge u organizmu vozača.
  Ukupno su evidentirali 86 prekršaja, od čega četrdesetak na osječkom području, a dvadeset na đakovačkom, osam na području Policijske postaje Beli Manastir, devet na području Policijske postaje Donji Miholjac i po šest na područjima Policijske postaje Belišće i Policijske postaje Našice.
  Policijski su službenici evidentirali ukupno 40 prekršaja vozača koji su upravljali vozilom uz prisutnost nedozvoljene koncentracije alkohola u krvi, od čega je petnaest na području Policijske postaje Đakovo.
  Najveća prisutnost alkohola u krvi utvrđena je kod 48-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je 21. veljače nešto iza ponoći zaustavljen u Đakovu u Ulici Hedvige Deker te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,23 gram/kilogram.
  Najviše alkoholiziranih vozača, je u dobi od 18 do 30 godina.

  U nedjelju, 21. veljače u 8,37 sati na državnoj cesti broj sedam Široko Polje – Vuka, u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila policijski su službenici zaustavili 33-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača osobnog automobila marke „Mercedes“ koji se kretao brzinom od 196 kilometara na sat na dionici ceste izvan naselja gdje je brzina ograničena prometnim pravilom na 90 kilometara na sat.
  Vozaču je izrečena novčana kazna u iznosu od 3.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca.

  Foto: Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog