Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Arteški bunar ima spot za “Trebam te”

  Tamburaši Arteški bunar snimili su video spot za aktualni singl ‘Trebam te’ koji je premijerno prikazan sinoć u programu CMC televizije. Kako bi što upečatljivije dočarali ljubavnu čežnju uz zvuk tambura, spot su snimili u pravom slavonskom ugođaju i ambijentu eko-etno imanja Kuće Dida Tunje u Oprisavcima.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=0lBsFJhX4fU[/embedyt]

  ‘Snimali smo tijekom cijeloga dana i iskreno, pod minus temperaturama, ali je atmosfera među članovima benda i u timu produkcije bila toliko dobra, da smo istinski uživali. Snimalo se u predivnom ambijentu Kuće Dida Tunje, kojeg čini stara slavonska kuća preuređena u turistički atraktivno seosko imanje, ali uz izvorni slavonski ugođaj. Ambijent smo pozorno birali, kako bismo isprepleli staro, autohtono slavonsko i novo, baš kao što i svojom glazbom nastojimo’, otkriva Marko Funarić, pjevač i lider benda Arteški Bunar.

  Režiju spota za pjesmu ‘Trebam te’ potpisuje mladi slavonski redateljski tim Tino Mrvelj i Vedrana Ćurić, a snimateljsku ekipu na snimanju spota činili su Tino Mrvelj, Dalibor Brkić i Slaven Saražin. Pjesma ‘Trebam te’ autorski je uradak benda Arteški bunar, naime, stihove i glazbu pisao je Igor Gavran, pa su dečki iz okolice Đakova posebno ponosni upravo na ovaj singl koji najavljuje i prvi album benda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog