Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Veselo, uz lijepe želje i “Radetzky march” Đakovčani uplesali u Novu godinu

  Veselo i bučno, uz pjesmu, vatromet i pjenušac, Đakovčani su i ove godine ispratili Staru i dočekali Novu 2016. godinu. Pod vedrim nebom, uz minus 7 stupnjeva, sudionici tradicionalnog dočeka na otvorenom, u novu su godinu uplesali uz taktove popularnog “Radetzky marcha” i čestitku gradonačelnika Zorana Vinkovića.20160101_000953
  Osim na gradskom korzu, gdje su Đakovčane zabavljali domaći glazbeni sastavi Sirius i Nova banda, doček Nove godine organiziran je i u svatovskim dvoranama, restoranima i kafićima, dok je najveći broj građana novogodišnju noć proveo u svojim domovima, uz radijski i TV program, u krugu obitelji i prijatelja.

  ……………..

  Ono što je najvažnije, novogodišnje je slavlje proteklo relativno mirno, odnosno bez težih posljedica i ozljeda od upotrebe pirotehnike, na kojoj se ni ovoga puta nije štedjelo. Policija je intervenirala u tri tučnjave manjih grupica mlađih osoba. Prva tučnjava zabilježena je u dva sata, druga oko pet, a treća u šest sati. Sve tri tučnjave dogodile su se u Jelačićevoj ulici i kako navodi policija, prošle su bez ozljeda.
  Relativno mirno bilo je i u đakovačkoj Hitnoj pomoći. Pomoć je pružena nekolicini mlađih osoba zbog alkoholiziranosti i lakših ozljeda.

  ………………
  Posljedice novogodišnjeg slavlja, u obliku različitog otpada, od pirotehnike, papira, boca i sličnoga, jutros od ranih jutarnjih sati otklanjali su djelatnici Univerzala. Najviše otpada nalazilo se, kako su nam rekli, upravo u Jelačićevoj ulici, te na gradskom korzu gdje se odvijao program na otvorenom.
  DSC_0123

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog