Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovu minus 11 Celzijevih

  Zima koja je stigla donijela je i rekordne minuse, a jutros je u Đakovštini izmjereno minus jedanaest Celzijevih stupnjeva. Iako su sve glavne prometnice očišćene, na pojedinim dionicama ima leda i ugažena snijega, pa je potreban oprez u prometu.
  Zbog niskih temperatura postoji mogućnost smrzavanja i puknuća vodovodnih instalacija te nekontroliranog istjecanja vode, upozoravaju iz Đakovačkog vodovoda. Savjetuju potrošače da provjere svoja vodomjerna okna  i vodovodne instalacije.
  Ukoliko vodomjerna okna nisu zaštićena od smrzavanja potrebno je zidove i poklopac okna te vodomjer obložiti termoizolacijskim materijalom, kao i one dijelove vodovodnih instalacija koje se nalaze izvan objekata, kao što su garaže, vrtne kućice ili u negrijanim prostorijama kao što su podrumske ili pomoćne prostorije. Ako je moguće, najbolje je preko zime ispustiti vodu iz takvih, hladnoći izloženih instalacija. Ukoliko dođe do smrzavanja i puknuća vodomjera, o tome treba obavijestiti dežurnu službu na telefon 818-295 i 813-564.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog