Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova pjesma Marije Pavković Snaše

  Marija Pavković Snaša, jedna od najpopularnijih izvođačica tamburaške glazbe, objavila je povratnički singl i spot ‘Srce mi je bolno’ koji će izvesti na 11. Glazbenom festivalu ‘Šokačke pisme’ u Županji.

  [embedyt]https://youtu.be/C_PPGWdhKVM[/embedyt]

  Glazbu, tekst, aranžman te scenarij i režiju spota potpisuje Ivica Plivelić Iva, član Tamburaša za dušu i samostalni izvođač koji je prošle godine objavio album ’20 godina s pjesmom i tamburom’. Snimatelj spota je Goran Đurković, montažu je radio Goran Prša, rasvjetu Domagoj Kremer i Ana Grgić, dok su glumci u spotu Josip Mihaljević, Maja Žulj i Reza Kučar. Tamburaši koji su pratili snimanje spota su Tomislav Plivelić, Mario Šokčević-Cibi, Damir Pecikozić-Pecko, Ivica Pečnik i Stjepan Knežević-Stile. Spot je sniman u Tenji na obiteljskom imanju Reze Kučar.

  Marija Pavković Snaša rođena je 1974. u Vinkovcima, a glazbom i plesom bavi se od 90-ih godina. Pet je godina radila kao novinar, a na inicijativu Ministarstva kulture Republike Hrvatske 1995. kao svojevrstan suvenir Županije vukovarsko-srijemske snima i objavljuje prvi samostalni album u izdanju Multi Music Media, na kojemu je i pjesma “Zdravo Marija” koju je izvela na Brodfestu. Sklada pjesme, nastupa na festivalima u Slavonskom Brodu, Pitomači, Požegi i Neumu te snima tri albuma koje promovira diljem Europe, Australiji, Americi i Kanadi.

  2001. godine postaje šesti član tamburaškog sastava Mladi 6 (danas Slavonski dukati) s kojima je dobitnica 4 nagrade na požeškom festivalu za najslušanije pjesme. Pisala je tekstove za Đuku Čaića, Krunoslava Slabinca, Martu Nikolin i Vlatku Kopić Tenu. Sa Slavonskim dukatima objavljuje čak 20 albuma. 2015. godine obolijeva od hormonski ovisnog karcinoma dojke, jajnika i maternice, uz dvije operacije i terapije ostaje aktivna u tamburaškoj glazbi pa i u projektu Tamburaškog band aida “Žena ženi” s kojima snima pjesmu “Moja drugo” u nakladi Croatia Recordsa. Po oporavku od bolesti odlučuje se za samostalnu karijeru.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog