Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • LiDraNo 12. veljače u Hrvatskom domu

  Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića i ove školske godine je organizator i domaćin Međuopćinske smotre literarnog, dramsko – scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika LiDraNo koja će se održati u petak, 12. veljače u Hrvatskom domu.
  Zaključak je to Međuopćinskog odbora za provedbu smotre LiDraNo koji je održan u petak, a sve škole Đakovštine dobile su poziv te detaljne upute kojih se trebaju pridržavati prilikom prijavljivanja na smotru.
  Program smotre obuhvaća: literarno, dramsko-scensko, novinarsko, i radijsko stvaralaštvo učenika osnovnih škola, te stručne razgovore i okrugle stolove s mentorima i učenicima na svim razinama, kao i nakladničku djelatnost, odnosno zbornik odabranih literarnih i samostalnih novinarskih radova pozvanih na državnu smotru, te popis svih radova, učenika i mentora za ostale izraze smotre.
  Cilj smotre je razvijati i poticati učeničko stvaralaštvo, promicati pisano i govorno izražavanje na hrvatskome jeziku, otkrivati, pratiti i poticati učenike posebnih sklonosti, sposobnosti i kreativnosti, te predstaviti stvaralaštvo smotre LiDraNo najširoj javnosti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog