Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Laura Mašić: “Trud se isplatio, lijep je osjećaj biti državni prvak”

  Povodom osvajanja Juniorskog prvenstva Hrvatske za tenisačice do 16 godina gradonačelnik Zoran Vinkoivć primio je Lauru Mašić i njezin stručni tim na čelu s predsjednikom Tenis kluba Đakovo Mišom Mesićem.
  Uz čestitke, gradonačelnik je Lauri uručio prigodni novčani poklon zaželjevši joj da i dalje nastavi, uz uspjeh u redovnom školovanju, osvajati teniske turnire. Naglasio je također da Grad ulaže u sport i klubove, a o čemu svjedoči i infrastruktura TK Đakovo.
  “Put do osvajanja državnog prvenstva nije bio lagan, bili su naporni treninzi i duge pripreme, ali se sav rad i trud isplatio i želim nastaviti tako raditi i još bolje rezultate ostvarivati,” priznaje Laura dodajući da je “lijep osjećaj biti državni prvak”.
  CAM00633 Laura je odlična učenica 8. razreda Nazorove škole i dosada uspješno spaja školu i sve zahtjevnije teniske obaveze. Kaže da, uz to što svaki dan ide redovno u školu, trenira dva puta po sat i pol i još plus kondicijski četiri puta tjedno.
  Laurin uspjeh nije slučajan i iza njega, uz njezino naporno treniranje, stoji i stručni tim u kojem je trener Igor Blažević, kondicijski trener Mario Beljan i treneri Tomislav Marijanović i Marinko Lukić, ocijenio je predsjednik kluba Mesić istaknuvši njihov profesionalni pristup. Za uspjeh su zaslužni i sponzori, a ispred svih Grad Đakovo, kazao je predsjednik zahvalivši se svima uz očekivanja da će i dalje nastaviti pratiti Lauru.
  “Laura u Đakovu ima sve potrebne uvjete, te će klub nastojati da ona bude što duže ovdje, no njezina priča ide prema profesionalizmu, ugovorima….. “, zaključio je trener Blažević.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog