Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Komunalni redari izdali 62 upozorenja zbog neočišćenog snijega

  Komunalni redari Grada Đakova tijekom posljednja dva dana, koliko su trajale snježne oborine, obilaze ulice u užem centru grada pri čemu su izdali 62 upozorenja za uklanjanje snijega i leda s javnih površina, prvenstveno nogostupa, te ledenica s krovova kuća i zgrada koje predstavljaju opasnost za sve prolaznike, navodi se u priopćenju gradonačelnika Zorana Vinkovića.
  Ističe se da su ujedno uklonjena i dva automobila koja su ometala rad zimske službe.
  I u narednom razdoblju komunalni redari nastavit će s obilaskom terena te će za uočene neočišćene površine izdavati upozorenja, a potom i izricati novčane kazne onima koji nisu očistili snijeg i led ispred svojih objekata.
  U priopćenju se poziva građane da se pridržavaju odluke o komunalnom redu i da očiste snijeg ispred svojih ulaza i zgrada.
  Navodi se da se uklanjanje snijega s javnih površina obavlja prema prioritetima rada nadležnih službi, a prvenstveno Zimske službe, te se konstatira da su glavne prometnice i velika većina gradskih ulica u potpunosti očišćene i promet se odvija nesmetano.
  Osim podsjećanja da su snijeg i led dužni ukloniti i svi korisnici poslovnih prostora, kioska, te prodavaonica, gradonačelnik u priopćenju poziva i na solidarnost sa starim ili bolesnim sugrađanima koji nisu u mogućnosti očistiti snijeg ispred svojih kuća.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog