Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • En Face ima spot za “Ona spava”

  Nakon singla “Ti si ta” s kojim su dospjeli u godišnji HR TOP 40 najemitiranijih pjesama 2015. godine, riječki En Face ne staju. Nedavno su objavili singl “Ona spava” i nakon nekoliko dana provedenih u eteru, za isti su ovih dana snimili i videospot. Jedna od glavnih uloga u novom video broju pripala je plesačici Martini Hrlić Rogić, dok se režije prihvatio Damir Jevtić.

  En Face je nastavio suradnju s eminentnim riječkim autorom i producentom Robertom Funčićem kod kojeg su snimili već nekoliko pjesama za novi album. Pjesmu je aranžirao cijeli bend u suradnji s Robertom Funčićem, tekst potpisuje Sandro Bastiančić dok je autor glazbe Miro Vidović. Pjesma je već u prvim danima emitiranja ostvarila odličnu rotaciju i još jednom dokazala da En Face imaju ‘ono nešto’ što privlači slušatelje i publiku.

  Novost je također, da je En face promijenio postavu, te s njima od nedavno svira dvadesetšestogodišnja Lidija Strika, nova basistica koja je o svom angažmanu u poznatom bendu rekla: “Iako sam davno pohađala osnovnu glazbenu školu za klavir i violinu, tek posljednje dvije godine aktivno sviram bas gitaru, i ne mogu niti opisati koliko sam sretna i počašćena što sam dobila priliku surađivati s ovim divnim glazbenicima od kojih toliko toga mogu naučiti.“

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=uaowQJZBFg8[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog