Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenike zanimalo kako je to biti gradonačelnik

  U sklopu građanskog odgoja učenici četiri odjeljenja drugog razreda Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” posjetili su gradonačelnika Zorana Vinkovića koji ih je upoznao s funkcioniranjem grada i poslom, odnosno funkcijom gradonačelnika.
  Gosti su imali brojna pitanja za prvog građanina Đakova, a zanimalo ih je kako je to biti gadonačelnik, što gradonačelnik radi, ima li zamjenike, u koju se školu ide za gradonačelnika, u koju je osnovnu školu išao gradonačelnik, a posebno zanimljivo pitanje bilo je ono o klizalištu. Odgovarjući gradonačelnik je pojasnio da je posao gradonačelnika najljepši na svijetu, da je između ostalog njegova zadaća i briga o učenicima, a što se tiče klizališta odgovorio da će poseban popust imati učenici koji će u sklopu školskog sata ići na klizanje i plaćat će samo 5 kuna.
  bomboni Učenici su bili u pratnji svojih učiteljica: Anđelke Blažević, Zdenke Perić, Zrinke Funarić i Mare Čar, te ravnatelja škole Tihomira Benkea koji je susret iskoristio kako bi gradonačelniku uručio zamolbu za rješavanje prostora Glazbene škole.
  S tim u vezi gradonačelnik je najavio da će na sljedećoj sjednici, koje će se održati 18. prosinca, Gradsko vijeće donijeti odluku o dodjeli prostora za izgradnju Glazbene škole.
  Na kraju sussreta, kako i priliči, gradonačelnik je svoje goste počastio bombonima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog