Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U rekonstrukciju uloženo 1,1 mil. kuna

  Sanacijom tucaničkih cesta u naselju Budrovačko brdo koja je započela danas, a čija vrijednost je 51 tisuću kuna, završen je veliki ciklus obnove prometne i komunalne infrastrukture koji se u našem gradu odvijao tijekom proteklih mjesec dana, ističe se u priopćenju Ureda gradonačelnika.
  Na području Grada Đakova izvedeni su radovi koji se odnose na rekonstrukciju, izgradnju i sanaciju cesta i nogostupa, te izgradnju javne rasvjete. Ukupna vrijednost navedenih radova iznosi 1,1 milijun kuna, a radovima su bili obuhvaćeni svi dijelovi grada, uključujući prigradska naselja.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  S tim u vezi ističe se rekonstrukcija Mažuranićeve, Kovačićeve, Ulice Hedvige Deker, kao i Šenoine, Marulićeve i Runjaninove, te Kovačićeve ulice u Kuševcu.
  Izvršena je i izgradnja javne rasvjete u ulici Vice Vukova u Đakovu, a uz to, kako se navodi u priopćenju, i pješačka staza u Ulici Zmajevac u Ivanovcima Đakovačkim, sanirana je Makarska ulica u Industrijskoj zoni u Đakovu, te cesta u Ulici Miroslava Krleže, kao i pristupne ceste i parkirališta na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca. Rekonstruirana je i Šenoina ulica u Kuševcu te su sanirane tucaničke ceste u naselju Pisak.
  Navodi se i završetak druge faze radova u Strossmayerovom perivoju i izgradnja staza na Gradskom groblju, a sve te investicije, osim unapređenja kvalitete života i podizanja standarda svih građana, znače i nova radna mjesta, stoji na kraju priopćenja gradonačelnika Vinkovića.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog