Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova dekorativna rasvjeta za katedralu

  Jučer je, kako je na konferenciji za novinare objavio gradonačelnik Zoran Vinković, postignut dogovor o izradi projekta za novu unutarnju i vanjsku dekorativnu rasvjetu katedrale, a u taj projekt, osim Grada i Đakovačko-osječke nadbiskupije, uključio se i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
  vinkovic osvjetljenje “Nositelj projekta je Grad Đakovo, sunositelj Đakovčako-osječka nadbiskupija, a Grad će uputiti zahtjev prema Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za odobrenje sredstava za izradu projektne dokumentacije. Dogovoreno je da će Fond pratiti ovaj jedinstveni projekt kojim će se vratiti sjaj đakovačke katedrale”, kazao je gradonačelnik Vinković.
  Dosadašnja rasvjeta nije adekvatna i ima nedostataka, a novi projekt omogućit će povratak sjaja i naglašavanje svih detalja katedrale, naglasio je gradonačelnik.
  Usporedo s tim projektom novog dekorativnog unutarnjeg i vanjskog osvjetljenja katedrale, dodao je, Grad je uputio zahtjev i za projektiranje javne rasvjete u Kuševcu, Širokom Polju i Budrovcima, u čemu će kroz Fond participirati i sredstva EU.
  Sastanku u Nadbiskupskom domu bili su nazočni đakovačko osječki nadbiskup Đuro Hranić sa suradnicima, Sven Miler, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost s najbiližim suradnicima i gradonačelnik Zoran Vinković sa svojim suradnicima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog