Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nakon Rozge i Connect ima “Otrov”

  Tri mjeseca nakon posljednjeg singla, Connect u radijski eter šalje „Otrov“! Radi se naravno o novoj pjesmi u kojoj im je gostovao soul/funk pjevač Mario Huljev, inače dobitnik Porina za najboljeg novog izvođača 2013. godine.
  Pjesma „Otrov“ za koju je snimljen i video spot ljubavnog je karaktera i melankoličnog prizvuka, a metaforički priča o opijenosti ženskom osobom.

  „Pjesmu imamo već više od godinu dana i mislimo da je sad pravi trenutak za puštanje u eter. U ovom spotu smo se odlučili za malo drugačiji pristup i način snimanja što ćete se uvjeriti kad pogledate. Pjesma je mali odmak od karakterističnog klupskog zvuka grupe Connect“ – rekli su dečki iz Connecta
  Iznimno radiofoničnu pjesmu, moderne produkcije potpisuje Bojan Šalamon – Shalla.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=DQ3WdMBqwco&feature=youtu.be[/embedyt]

  Mario Huljev koji slovi za jednog od najboljih muških vokala u Hrvatskoj bio je jako zadovoljan suradnjom s Connectom: “Suradnju s grupom Connect dogovarao sam nekoliko godina da bi se eto napokon i ostvarila. Bilo je samo pitanje vremena te senzibiliteta pjesme koji nam svima odgovara, pa se tako “Otrov” pokazao kao idealan.
  Svi mi dobijemo svoju dozu otrova u životu, kad tad, htjeli ili ne, tako da je gostovanje na istoimenoj pjesmi bilo osvježavajuće i nadasve pozitivno iskustvo. Nadam se da će i slušatelji uživati u našem zajedničkom “otrovu”.

  Spot je sniman u novootvorenom zagrebačkom klubu Opera i u Double Tree Hotelu by Hilton, a redateljske palice primio se Ivan Dražić. Glavni ženski lik u spotu je mlada Petra Orlić, koja je 2015. godine bila Lice Dalmacije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog