Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • „Ja bi da te slijedim“ u izvedbi Gabi Novak, Lee Dekleve, Lu i Matije Dedića

  U intimnoj atmosferi uz drage prijatelje protekla je promocija videospota i pjesme „ Ja bi da te slijedim“ u izvedbi Gabi Novak, Lee Dekleve, Lu i Matije Dedića. Nesuđeni duet Arsena Dedića i Lee Dekleve, koja autorski potpisuje pjesmu, postao je svojevrsna posveta Arsenu od tri generacije Dedića; Gabi, Matije i Lu, zajedno s Leom.

  „Ne bih se usudila raditi ništa vezano uz Arsena, a da on to nije čuo i rekao da bi iza toga stao, kako je i bilo. Spletom okolnosti nismo to dospjeli snimiti, ali se nekako spontano dogodilo da smo se spojili Gabi, Matija, Lu i ja. Proveli smo emotivne trenutke stvarajući ovu pjesmu, što mi je osobno puno značilo nakon njegovog odlaska. Za takvog čovjeka i takva djela kakva je ostavio, ovo je sitnica, koja će nas podsjetiti koliko je bio važan i velik“ – kazala je Lea Dekleva.

  Spot je snimljen kao zapis jednog jesenskog dana u studiju, a potpisuje ga Leon Rizmaul i Daniel Rafaelić, Arsenovi prijatelji i suradnici.

  Nakon što je prvi puta pogledala videospot duboko dirnuta Gabi je izjavila: „Hvala Lei što je donijela tu pjesmu u našu kuću, što je donijela ideju Arsena i nje i hvala joj što je produžila tu ideju i svima nam dala mogućnost da pomaknemo vrijeme i da se na neki način odužimo našem Arsenu. Svi smo puno i emotivno sudjelovali, spot je izvrstan, pravi art projekt, Rafaelić i Rizmaul su napravili odličan posao. Danas sam prvi puta osjetila u atmosferi da je Arsen tu među nama i da će zauvijek biti.“

  [embedyt]https://youtu.be/FM7x7Fcwo5Q[/embedyt]

  „Cijela priča oko pjesme i spota od početka mi je odlična. Bilo je zanimljivo realizirati sve to. To mi je bilo prvo snimanje i normalno bila sam zbunjena, ali s obzirom na odličnu ekipu brzo sam se opustila. Spot je vrlo emotivan, posebno sam kraj, odnosno scena u kojoj se pojavi moj djed. Mislim da bi Arsen bio ponosan“, izjavila je Arsenova miljenica Lu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog