Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Božićni sajam, bal lipicanaca, paljenje četvrte adventske svijeće….

  djakovcanke na korzu I u našem gradu sve se više osjeća božićni ugođaj, a svoj doprinos dale su i Đakovčanke koje su na korzu pjevale božićne pjesme. Dio je to programa Božić u Đakovu, odnosno božićnog sajma u sklopu kojega su na štandovima ponuđeni proizvodi đakovačkih udruga, obrta i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a danas su nastavljene i adventske vožnje kočijom.
  Od 16 sati Božićni sajam seli u krug Državne ergele gdje je u 17 sati prva predstava ovogodišnjeg Božićnog bala lipicanaca, a u 20 sati je druga predstava.
  djakovcanke Večeras će biti zapaljena četvrta adventska svijeća na velikom vijencu na kružnom toku ispred Gradske vijećnice, predblagdanski ugođaj nastavlja se sutra u 17,30, također na korzu, uz program pod nazivom “Božićne pjesme u Đakovu” u izvedbi Muške pjevačke skupine Bećarine.
  Cjelodnevni program na korzu održat će se i u danima uoči samog Božića.
  susur Kulturno-umjetničko društvo Sklad sinoć je održalo prvi od dva godišnja koncerta. Sinoć su se predstavile moderne sekcije, a večeras u 18,30 u Hrvatskom domu predstavit će se dječji i odrasli folklor, te tamburaška sekcija, a gosti su gajdaš, KUD „Drenjanci“Drenje, ŽVS „Đakovčanke“ i klapa „Slavonica“.
  Sutra u 19 sati u Hrvatskom domu svoj tradicionalni Božićni koncert “Svim na zemlji” održat će članovi KUD-a “Tena”.
  Ulaz je besplatan. (RI)

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog