Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Revitalizacija Strossmayerova perivoja do jubilarnih Vezova

  Do sljedećih jubilarnih, 50. Đakovačkih vezova obnova Strossmayerova perivoja, gdje se nalazi ljetna pozornici i amfiteatar, bit će u potpunosti završena, najavili su na današnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik Zoran Vinković i predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo.
  Obnova se radi u skladu sa Studijom revitalizacije, a vrijednost radova treće faze je oko pola milijuna kuna. Radove izvodi đakovačka tvrtka MI blok čime se, kako je naglasio gradonačelnik, potiče domaće gospodarstvo.
  U ovoj fazi obnove izgrađeno je oko 800 metara staza u parku, a postavit će se i nove klupe i koševi za smeće, kaže Soldo napominjući da su sredstva osigurana u proračunu.
  “U četvrtoj fazi obnove bit će uređeno gledalište, odnosno amfiteatar i ljetna pozornica, a bit će postavljena i primjerena rasvjeta koja će zadovoljiti uvjete parkovne arhitekture”, najavljue gradonačelnik Vinković ističući da će time biti završen veliki projekt obnove i revitalizacije Strossmayerova parka čija vrijednost će biti oko 3,0 milijuna kuna.
  Obnova Strossmayerova perivoja obavlja se pod nadzorom konzervatora, rečeno je na konferenciji za novinare.

  park 1park 2

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog