Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nastavlja se uređenje groblja

  Na Gradskom groblju nastavljeni su radovi na uređenju, a uz pola kilometra izgrađenih četiriju aleja bit će postavljeno desetak klupa i koševa za otpad, a gornji dio groblja dobit će i nova rasvjetna tijela, navodi se u priopćenju iz Univerzala. Posađeno je i 40-ak sadnica kuglastog jasena oko kojih je metalna zaštita, a najavljuje se i uređenje i neuglednog prostora bivše klesarije, odnosno gradnja nove zidane ograde s kovanim elementima uz Ulicu biskupa Antuna Mandića, popločavanje staza, rasvjetna tijela, te novih sedamdesetak grobnih mjesta na tom dijelu groblja.
  Osim toga, 15 starih rasvjetnih stupova s Gradskog groblja poslano je na restauraciju u Zagrebačku ljevaonicu o njihovu trošku, a do kraja godine uz nove aleje na gornjem dijelu groblja bit će postavljeno još 15 novih stupova.
  Iz Univerzala najavljuju investicije i u groblja prigradskih naselja. U tijeku je izrada projektne dokumentacije za uređenje groblja u Kuševcu, Selcima i Širokom Polju, gdje će se na proljeće urediti staze, ograde i središnji križevi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog