Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Luce je “Na oblaku”

  Nakon koncertne promocije svog debitantskog EP ‘U bojama’, pred dupkom ispunjenim Malim pogonom zagrebačke Tvornice kulture, za mladu, talentiranu i uspješnu kantautoricu Luce nema odmora. Nova pjesma ‘Na oblaku’ originalno je nastala na engleskom jeziku.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=7pHoGNkb2Jg[/embedyt]

  Ovdje sam ponovo dala povjerenje Ines Prajo u pisanju hrvatske varijante teksta i kao i za pjesmu ‘Možda mi’ opet ga opravdala. Skladba je malo tamnija od ostalih, rekla bih prava ‘jesen/zima” ističe Luce za svoj novi singl.

  Pjesmu prati i video broj u režiji, Lucinog već kućnog redatelja, Luke Nižetića koji o samoj suradnji izdvaja:

  ‘Svi već znaju da obožavam Lucinu glazbu i samim time uvijek se veselim snimanju video broja za neku od njenih pjesama. Ovog puta sam iskoristio Lucin prvi samostalni koncert u Tvornici za idealnu kulisu i radnju spota. Iz prikrajka, neometano snimao sam atmosferu kako na backstageu, tako i tijekom njenog nastupa tako da smo dobili dokumentaristički zapis same večeri. Ima dosta spontanih, atmosferskih momenata, a kako je kod Luce sve nekako melankolično spot sam ‘obojao’ u crno bijelo i još više naglasio težinu pjesme koja je uz ‘Možda mi’, meni najdraža’.

  Nakon zapaženih singlova ‘Možda mi’, ‘Sama ostajem’ i ‘Na oblaku’ vjerujemo kako će i četvrti službeni singl, od kritike hvaljenog EP ‘U bojama’, još više javnosti približiti i predstaviti talent osebujne glazbenice.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog