Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • „Ja plešem drugačije od tebe“ – hvali se Gatuzo u novom spotu

  Nakon hvaljenih singlova „Povrijedili smo jedno drugo“ i „Šutnja“, Gatuzo objavljuje novi singl „Ja plešem drugačije od tebe“ za koji je i snimljen spot.

  Video spotom su pokušali prikazati kako treba biti ustrajan i hrabar u svojoj različitosti, pa makar bili odbacivani od društva. Različitost je bogatstvo i treba ga cijeniti. Spot je radio Gatuzo Dizajn Tim (GDT), a ovo je ujedno i drugi spot koji je rađen za dvojac.

  [embedyt]https://youtu.be/93A8gX_V5oQ[/embedyt]

  Novi album „Megalomania“ dobio je izvrsne kritike te je isto tako pokupio tri nominacije za Porin (alternativni album, vokalna suradnja i produkcija). Jedan od najpoznatijih rock kritičara Aleksandar Dragaš napisao je o novom albumu : „Najdojmljiviji album u opusu tog dvojca, jednog od rijetkih u Hrvatskoj i regiji koji bez srama i zadrške svira rock’n’roll i blues-rock….“

  „Megalomania“ je četvrti studijski album Gatuza i drugi studijski album u samo godinu dana. Gatuzo svakim novim albumom podižu ljestvicu i dokazuju da su jedan od najaktivnijih i najproduktivnijih bendova današnjice.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog