Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Četiri e-škole iz Đakovštine

  Od 705 škola koje su se prijavile na natječaj za e-škole odabrano je 150, a među njima su i četiri s područja Đakova i Đakovštine. To su: Srednja strukovna škola Antuna Horvata, Gimnazija Antuna Gustava Matoša, Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića i Osnovna škola Josipa Kozarca Semeljci.
  U prvom polugodištu 2016. kreću aktivnosti kojim će ove škole ući u red “digitalno zrelih škola”, a u njima će se poučavanje učenika vršiti po najnovijim standardima.
  O tome je, kako doznajemo od Mirka Ćurića, ravnatelja Srednje strukovne škole, u tijeku CARNetova korisnička konferencija u Dubrovniku pod nazivom “Nove- Škole”, a koja je okupila više od 800 sudionika.
  Danas su na rasporedu pojedinačni razgovori predstavnika škola s stručnim timovima Carneta čime će se krenuti u opretivno izvođenje ovog prestižnog projekta. 
  Kroz tri dana konferencije održat će se više predavanja, tridesetak radionica, dva okrugla stola, te više popratnih prezentacija, demonstracija i predstavljanja CARNeta i njegovih partnera.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog