Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Akcija “Srcem za srce” ide dalje

  U sinoćnjoj prijateljskoj košarkaškoj utakmici košarkaši Đakova izgubili su od prvoligaškog sastava VRIJEDNOSNICE OSIJEK rezultatom 78:84 ( 35:47) . Kod pobjednika najefikasniji je bio Diminić sa 18 koševa, Došen i Pandurić po 17, Ušić 14, Turalija 10, Kujundžić i Karlović po 4, a kod domaćina nauspješniji je bio Hrkač sa 19 koševa, Toni Radoš 15, Matej Češkić 12, Petrović 8, Čupić 7, Tomislav Radoš i Mikulić po 6, Hajduković 3, Raguž 2, a još su igrali Miličević, Marjanović, Mandurić i Miron Češkić.
  Utakmicu je pratilo više od 500 gledatelja koji su na taj način podržali humanitarnu akciju „Srcem za srce“ kojom su košarkaši dali podršku svojim nekadašnjim igračima iz obitelji Ivanda.
  KK ĐAKOVO uputio je zahvalu svima koji su se na bilo koji način uključili u humanitarnu akciju koja, prema najavama iz kluba, ide i dalje, pa će tako i sljedeći prvenstveni susret s Belišćem 29. studenoga biti u znaku te akcije.
  „Kako će ovaj susret vjerojatno odlučivati o prvom mjestu u poretku, podrška gledatelja biti će iznimno važna, pa će oni, osim sjajne košarke, moći još jednom izraziti podršku Bruni i Iliji”, ističu u Košarkaškom klubu Đakovo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog