Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Tu” je novi spot Josipe Lisac

  Prije nekoliko mjeseci Josipa Lisac je pjesmom “Tu” najavila rad na svom novom studijskom albumu. Uz producenta i koautora pjesme Srđana Sekulovića Skansija i koautora Sašu Antića, Josipa je na oduševljenje svoje brojne publike započela snimanje novog albuma, a pjesma “Tu” napokon je dobila i svoje video izdanje. Redatelj spota je Zoran Pezo dok produkciju spota potpisuje ekipa Plavog filma.

  Nova Josipina pjesma naišla je na odličan prijem publike, a Josipi dala još veći stvaralački poticaj. Iako je pjesma “Tu” aktualni hit, Josipa Lisac je već snimila novu pjesmu i otkrila još jednog suradnika na novom albumu. Basist poznate slovenske rock grupe Siddharta, Jani Hace, radi na singlu “Moja magija” za koju je tekst napisala Alka Vuica. Uz pomno odabrane suradnike novi studijski album u pripremi je za nadolazeću godinu kad Josipa slavi punih 50 godina glazbene karijere.

  Priliku za ponovno druženje s velikom divom publika će imati 5. prosinca na tradicionalnom koncertu za Karla Metikoša u Maloj dvorani Doma sportova koja će biti posebno prilagođena s isključivo sjedećim mjestima u parteru i na tribini.

  [embedyt]https://youtu.be/9KTn00q1KyY[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog