Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tko je zaslužan za rekonstrukciju Preradovićeve?!

  “Vlada Zorana Milanovića osigurala rekonstrukciju Preradovićeve ulice i prve metre biciklističkih staza u Đakovu. Projekt za koji se zalagao SDP-ov zastupnik Damir Tomić vrijedan je 18,7 milijuna kuna”, navodi se u SDP-ovu priopćenju uz najavu da će član uprave Hrvatskih cesta Nenad Maljković u društvu predsjednika đakovačkog SDP-a i kandidata za Hrvatski sabor na listi Hrvatska raste Damira Tomića, obići lokacije na kojima slijedi rekonstrukcija.
  Na SDP-ovo priopćenje i najavu rekonstrukcije Preradovićeve ulice reagirao gradonačelnik Zoran Vinković podsjetivši, kako kaže, radi istine – da je on još 2008. godine predložio amandman kojim je ta ulica ušla u dugoročni plan Hrvatskih cesta, te da je u razgovore o tom projektu bio uključen i zastupnik Ivica Mandić. Gradonačelnik je predočio ugovor koji je potpisao 18. studenoga 2013. godine s Hrvatskim cestama, a kojim je, kako je kazao, regulirano sufinanciranje Preradovićeve ulice.
  Također je istaknuo da se od prosinca 2012. do kraja siječnja 2015. radilo i na projektu pješačko-biciklističke staze Đakovo-Kuševac čija vrijednost je tri milijuna kuna, a u čemu će također financijski sudjelovati Hrvatske ceste.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog