Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predstavljen “Dj – SPOmenAR” Hrvoja Miletića

  U sklopu programa obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige večeras je u punoj Gradskoj knjižnici i čitaonici predstavljena knjiga “DJ – Spomenar” Hrvoja Miletića.
  publika Knjiga je izišla u izdanju Matice hrvatske koja je, kako je na predstavljanju rekao njezin predsjednik Vlado Filić, u proteklih 25 godina obnovljenog rada pomogla izdavanje više od 150 knjiga, a ove je godine svjetlo dana ugledalo šest knjiga.
  “Miletićeva knjiga na tragu je trenda u našem gradu da se piše o djetinjstvu i svojoj mladosti i svakako sve to treba objaviti, a mislim da je Hrvoje napravio dobru stvar i da će tim putem i drugi krenuti”, sublimirao je Filić.
  puna citaonica “Hrvojeva knjiga na neki je način proizašla iz naše Facebook stranice Đakovo za nostalgične. Treba pogledati taj njegov album fotografija o djetinjstvu i korijenima koji je zapravo začetak ove knjige. Te fotografije koje je tamo stavljao ustvari su motor iz kojega su priče i cijela knjiga nastala”, kazao je Tihomir Dunđerović istaknuvši da se knjiga ne može čisto žanrovski odrediti.
  “Nisu čisto priče, eseji, povijest, nije prisjećanje, nego nešto između,… nije prava fikcija, ali je na tragu….i ja bih volio kada bi Hrvoje iz toga izvukao neku knjigu koja bi bila čista fikcija”, zaključio je Dunđerović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog