Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Međunarodni dan bijelog štapa

  Danas je Međunarodni dan bijelog štapa kojega su u svojim prostorijama obilježili i članovi Udruge slijepih i slabovidnih Đakovštine s kojima su se već 14. godinu za redom družile članice Lions kluba Buga, doznajemo od predsjednika Marija Plavšića.
  U Udruzi slijepih i slabovidnih Đakovštine organizirano je šezdesetak osoba, a njihov najveći problem je inkluzivni dodatak, odnosno dodatak na sljepoću koji je, kako ističe predsjednik, najniži u regiji. Osim toga, problem je i financiranje rada udruge, te zapošljavanje.
  Povodom Međunarodnog dana bijelog štapa članice Ženske inicijative HNS-a organiziraju danas druženje sa slijepim i slabovidnim osobama. Time se nastavlja dosadašnja suradnja s Udrugom slijepih i slabovidnih grada Đakova, a druženju, koje će se u 14 sati održati u DVD-u, bit će nazočni i čelnici stranke, navodi se u priopćenju.
  Prigodnim priopćenjem oglasio se i Forum žena SDP-a ističući da su slijepe osobe ravnopravni članovi našega društva, te da je važno i neophodno konstantno pratiti specifične potrebe i probleme slijepih.
  “Na svima nama je odgovornost da toga budemo svjesni svaki dan u godini”, ističe se u priopćenju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog