Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Luka Nižetić ima novi spot “Mate Misho”

    Što povezuje jelena, flaminga, dalmatinera i patku?

    Neobičnu kombinaciju zanimljivih životinjskih likova u svom video broju za novi singl, koji izlazi pod imenom ‘MATE MISHO’, spojio je splitski glazbenik Luka Nižetić.

    [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=YoXeoQe-Aeo[/embedyt]

    ‘Ovo je moj drugi singl iza kojeg autorski stoje Baby Dooks i Carla Belovari. Počeli smo ga raditi prije ljeta, a evo finiširali ga na jesen, što sve govori o samom procesu rada. Bilo je puno intervencija i promjena u aranžmanu i produkciji, kada bi taman pomislili kako smo došli do finalne verzije Dooks bi nakon prespavane noći izjavio ‘ništa ne valja, radimo nanovo’. Donekle sam se navikao na tu njegovu perfekciju mada sam neki put već bio na ‘rubu živaca’ ali vjerujem kako smo u konačnici ponovno napravili zanimljivu, neobičnu i pomaknutu pjesmu.’ istaknuo je Luka uoči izlaska svog novog singla, te nastavio: ‘Radi se o pjesmi koja govori o neuzvraćenoj ljubavi što u konačnici rezultira teškom psihozom, al koja se, prema preporuci Dooksa, jedino može ‘poravnati’ slušanjem pjesama legendarnog Mate Miše Kovača, u čemu se u potpunosti slažem’ – rekao je Luka.

    ‘Po prvi put sam za svoj spot angažirao članove svog benda. Ovim putem se zahvaljujem Danu, Vinji i Danku koji su se super snašli u ulozi kostimiranih životinja. Dobro smo se zabavili na snimanju, a pala je i odluka da ćemo same kostime koristiti i za neke buduće koncertne nastupe. Prepustili smo se ritmu pjesme, u nekim dijelovima smo doslovno izgubili kontrolu, nagutali se prašine al zadovoljni smo učinjenim, jednostavno ovaj spot je produkt čiste improvizacije. Video broj je snimao i montirao moj dragi prijatelj Jakša Jukica s kojim sam već odradio veći broj svojih dosadašnjih spotova’ – zaključio je Luka.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog