Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Korak bez tebe” klape Cambi

  Tepaju joj nadimkom ‘The Thing’, zovu ju svojim najizazovnijim projektom do sada i kao uvijek, s novom pjesmom ‘Korak bez tebe’ klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca opet je hrabro zakoračila u novom smjeru.

  Pjesmu su predstavili na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a potpisuju ju Zoran Trubić, zaslužan za glazbu i stihove, te Tonči Tranfić i Olja Dešić koji su osmislili aranžman, a upravo su za nju snimili i spot.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=YhZ_ncga_ds&feature=youtu.be[/embedyt]

  – Mislim da nema klape koja bi se usudila ovakvu stvar na ovakav način interpretirati. Bilo mi je zadovoljstvo okupiti svoje kolege glazbenike, odreda majstore, priznate u Hrvatskoj – Ante Jurinović na basu, Jan Ivelić na bubnju, Miro Alduk na gitari i moja malenkost na klaviru. Hvala i Igoru Ivanoviću koji je na donesene ‘tejkove’ izmiksao i masterirao pjesmu po našim zamislima i željama, kazao je Tranfić, ujedno i voditelj klape Cambi.

  S njim se slaže i Trubić koji kaže da mu je pisanje za Cambi bio pravi izazov jer je želio zadovoljiti visoke standarde klape.

  – Napravio sam dosta toga i uglavnom nisam bio zadovoljan sve dok nisam završio ‘Korak bez tebe’. Tu sam nekako pogodio trenutno glazbeno kretanje i traženje klape prema novom zvuku. Pjesma im je ‘sjela’ i ostalo je poznato. Tu se neću zaustaviti, pokušat ću nastaviti na tom tragu, a hoću li uspjeti, pitanje je muza i nadahnuća kojeg uz Cambi ne bi trebalo nedostajati, kazao je Trubić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog