Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Goran Bare proslavio 50. rođendan u Tvornici

    Jedan od najvećih rock glazbenika na ovim prostorima, Goran Bare, u petak navečer je velikim koncertom u Tvornici kulture proslavio 50. rođendan. Zajedno sa svojim bendom Majke Bare je oduševio prepunu Tvornicu otpjevavši najveće hitove iz svoje karijere.

    Koncert je krenuo pjesmom ‘Grešnik’, nastavio se hitovima ‘Odvedi me’, ‘Put ka sreći’, ‘Budi ponosan’, ‘Mršavi pas’, ‘Vrijeme je da se krene’, ‘Teške boje’ te je zaključen pjesmom ‘Ja sam budućnost’. Bend se vratio i na bis, na kojem je odsvirao još dvije pjesme, ‘Ništa lažno’ te ‘Neka se čudo desi’. Publika je glasno pozdravila bend na bisu, a Baretu su uglas otpjevali ‘Sretan rođendan’.

    Goran Bare rođen je 16. kolovoza 1965. u Vinkovcima te je ove godine proslavio svoj 50. rođendan, koji je odlučio proslaviti s fanovima. Pun je novih ideja i spreman je još jednom s fanovima podijeliti svoju dušu.

    Bare krajem 1984. osniva grupu Majke. Nakon šest godina sviranja, Majke 1990. snimaju svoj prvi album ‘Razum i bezumlje’ koji je od domaće kritike proglašen rock albumom godine. Dolaze albumi: ‘Razdor’, ‘Milost’, ‘Vrijeme je da se krene’, ‘Život uživo’, ‘Put do srca sunca’, zatim samostalni albumi i Plaćenici: ‘Izgubljen i nađen’, ‘7’, ‘Srce’…

    Majke 2011. godine objavljuju album ‘Teške boje’, najbolji rock album u Hrvatskoj posljednjih nekoliko godina. Bili su nominirani za 11 Porina, a kući su odnijeli 6 nagrada. Ove godine je u izdanju Croatia Recordsa objavljena kompilacija “The Ultimate Collection – Goran Bare & Majke”. Trenutačno rade na novom albumu, a više detalja bend će otkriti uskoro.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog