Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Blaženka Rotim djelatnica godine

  Blaženka Rotim iz Đakova proglašena je djelatnicom godine u okviru Godišnje hrvatske turističke nagrade ČOVJEK KLJUČ USPJEHA – DJELATNIK GODINE, kategorija OSTALE USLUŽNE DJELATNOSTI.
  Nju je Turistička zajednica grada Đakova nominirala za tu nagradu zbog pohvala koje već dugi niz godina stižu za njezin rad u đakovačkoj poslovnici Hrvatske pošte, odnosno njezino zalaganje, gostoljubivost i stvaranje klime dobrodošlice u gradu Đakovu kao turističkoj destinaciji.
  Grad Đakovo i Turistička zajednica grada Đakova vrlo su ponosni na svoju sugrađanku koja je dobila to priznanje, navodi se u priopćenju Turističke zajednice.
  “Čovjek ključ uspjeha u turizmu”  nacionalni je program usmjeren na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice u destinaciji, a cilj programa je razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge što bi direktno utjecalo na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, povrat gostiju i promidžbu usmenom predajom, te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma”, navodi se u priopćenju .
  U okviru projekta “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu” dodijeljena su priznanja najboljim djelatnicima godine u najznačajnijim kategorijama zanimanja koja direktno i indirektno sudjeluju u turističkoj ponudi. 

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog