Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Auguste predstavile debitantski album “Sve što je nekada bilo važno”

  U zagrebačkom Dallas Music Shopu, u srijedu 21. listopada 2015., ženski kantautorski dvojac Auguste održao je promociju svog prvog studijskog albuma ‘Sve što je nekada bilo važno’.
  Dario Draštata, direktor marketinga i promocije Dallas Recordsa, najavio je njihov nastup ovim riječima: ”Zasigurno je novi album Augusta jedno od ponajboljih domaćih izdanja ove godine, koje neće ‘svirati samo jedno ljeto’, već album kojem ćemo se rado vraćati. ’Sve što je nekada bilo važno’ sa svojim kantautorskim-retro štihom ulazi u kategoriju sjajnih pop albuma iz naše ‘bolje’ glazbene prošlosti, čemu je svoj doprinos dao i producent Tomislav Šušak. Ovim albumom Auguste potvrđuju da je pred njima obećavajuća glazbena budućnost i ističu jaku kandidaturu za novog izvođača godine!”
  Auguste su svjesne potrebe za vraćanjem osnovama i temeljima glazbe u današnje vrijeme te su tako u Dallas Music Shopu nastupile u svom bazičnom sastavu, kao dva vokala s gitarom i uz pomoć Jerka Jurina na udaraljkama, i izvele dosadašnje singlove ‘Ona’, ‘Magla’, ‘Budiš more’ i aktualni ‘Sjajim’.

  Prvijenac Augusta sadrži deset autorskih pjesama i Intro kojeg je skladao Tomislav Šušak. Pjesme su snimane unazad posljednjih 18 mjeseci, a sva četiri singla pronašla su svoje mjesto na HR TOP 40. Naslovnicu albuma fotografirala je Martina Nemčić. Album je već dobio prve pozitivne recenzije, a u ispunjenom shopu posjetitelji su imali priliku kupiti isti po promotivnoj cijeni uz druženje s Augustama.

  Osim djevojaka u zvuku Augusta sudjeluju i glazbenici iz njihovog pratećeg benda, Tomislav Leko na klavijaturama, Jerko Jurin na bubnjevima te Marko Radić na bas gitari koji će im se pridružiti na koncertnoj promociji albuma najavljenoj početkom sljedeće godine. Do tada, Auguste će pojačano promovirati svoj novi nosač zvuka, a prva prilika za njegovo preslušavanje slijedi već u nedjelju, 25. listopada u 12:30 na Drugom programu Hrvatskog radija u emisiji Glazbeni Megahertz autora Roberta Krupe i voditeljice Karmele Vukov-Colić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog