Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zadarski glazbeni sastav Rockatansky ima novi singl

  Zadarski glazbeni sastav Rockatansky predstavlja singl i spot za pjesmu ‘Dvi katrige’. Na sceni su već nekoliko godina, a isprofilirali su se kao jamac izvrsne svirke gdje god da se pojave. Rad na autorskim projektima je, prema tome, bio logičan slijed u njihovoj karijeri.

  [embedyt]https://youtu.be/iHzEhgDBb7k[/embedyt]

  Kroz godine svog postojanja Rockatansky bend je imao nekoliko zapaženih nastupa na festivalima, Zadar fest 2004. (‘Ja ljubim anđela’), Zadarfest 2005. (‘Bure i oluje’), Zadar fest 2010. (druga nagrada stručnog žirija za pjesmu ‘Otkako te volim’), Šibenska šansona sa obradom legendarne talijanske pjesme ‘Tu soltanto tu’ i festival Oni dolaze, jasno demonstrirajući da nisu samo izvrsni interpretatori tuđih skladbi, već bend koji ima i velik autorski potencijal.

  Bend čine: Dario Terzin (vokal i klavijature), Marko Barančić (vokal i klavijature), Franjo Judnić (vokal i gitare), Antonia Radovniković (vokal), Ivan Ousenek (prateći vokali bubnjevi i udaraljke) i Ivan Gulan (bas gitara).

  Na nekim singlovima grupa Rockatansky surađivala je s ponajboljim hrvatskim autorima, a snimili su i pjesmu s legendarnim Vinkom Cocom, ‘Dalmatinske pisme’. Mnogi od singlova su već nekoliko puta bili na top listama mnogih hrvatskih radio postaja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog