Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Poklonili se žrtvama na Ovčari, pa dva sata pjevali s Vukovarcima

  Vukovarski gradski trg u petak je bio prepun obožavatelja dalmatinske pisme koje ni nevrijeme nije spriječilo da dođu na koncert Tomislava Bralića i klape Intrade.

  Iako je kiša više puta počela padati tijekom koncerta, nekoliko tisuća Vukovaraca i njihovih gostiju puna dva sata pjevali su uglas s klapom njihove najveće hitove, ne mareći što su mokri do kože.

  Tomislav Bralić i klapa Intrade izvrsnim koncertom zatvorili su manifestaciju ‘Ljeto u Vukovaru 2015.’, a u hitovima poput ‘Zora bila’, ‘Croatio iz duše te ljubim’, ‘Ti si ka pisma’ i mnogim drugima, uživao je i gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava.

  Zadranima je ovo bio prvi put da su zapjevali u Gradu heroju što im je već neko vrijeme bila velika želja.

  Iskoristili su priliku da obiđu grad te su na spomen obilježju na Ovčari zapalili svijeće za žrtve ratnog zločina.

  Nakon Vukovara su se Tomislav Bralić i klapa Intrade zaputili u Orašje gdje su u subotu u Aqua centru na bazenima održali koncert povodom otvorenja jubilarnih 20. Dana hrvatskog filma. Organizator festivala, glumac Ivo Gregurević, kazao je da je iznimno zadovoljan samim početkom festivala.

  – Koncert je bio izvrstan, bilo je puno ljudi i možemo reći da su Dani hrvatskog filma počeli u pravom tonu, kazao je Gregurević.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog