Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pobjeda košarkaša u Županji

  Košarkaški klub Đakovo pripremnom utakmicom u Županji i ostvarenom pobjedom rezultatom 83:87 počeo je sa drugim dijelom priprema za nadolazeću sezonu A2 lige. S obzirom na brojna nova (stara) igračka lica, susret u Županji ujedno je bio prvi pokazatelj potencijala ovogodišnje momčadi đakovačkog košarkaškog drugoligaša.
  Iako je domaćin u posljednjoj dionici uspio utakmicu dovesti u rezultatsku neizvjesnost, cijeli susret protekao je u dominaciji đakovčana koji su možda ne toliko rezultatski koliko prikazanom igrom nagovijestili potencijalno uspješnu sezonu. Najveći doprinos dali su precizni Matej Češkić sa 21 košem, Neven Čupić sa 17, kapetan Krešimir Kruljac sa 16, Tomislav Kelava i Miron Češkić svaki po 13, po 2 koša postigli su Marijan Petrović, Mihovil Češkić i Patrik Raguž, 1 je dodao Ivan Car, a igrali su i Stjepan Marjanović i mladi Ivan Miličević. Ovaj susret je pokazao da novopridošli Tomislav Kelava, Neven Čupić i Ivan Car svojom agresivnošću i snagom definitivno daju kvalitetu više u igri. Treba reći kako ovaj put u Županji nije bilo Davora Mikulića, Tomislava Bučevića, Filipa Ćurića, Stjepana Hajdukovića i Mislava Mandurića.
  Iako je ovo prijateljska utakmica i do početka natjecanja ima još gotovo mjesec dana predsjednik Košarkaškog kluba Đakovo Robert Marjanović već sada poziva Đakovčane da podrže đakovačke košarkaše u sezoni koja slijedi.

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog