Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osniva se radna skupina i za brigu o djeci i mladima

  Nastavljajući u suradnji s Hrvatskim institutom za lokalnu samoupravu započeti projekt “Politeia Đakovo”, odnosno demokratizacije i ljudskih prava, Grad Đakovo danas je osnovao drugu od četiri najavljene radne skupine, a u Gradskoj vijećnici na motivacijskom skupu okupili su se predstavnici institucija i udruga koje se bave brigom o djeci i mladima.
  U ovom području Grad ima koordinacijsku funkciju, a radna skupina bi trebala biti forum na kojem će se prepoznavati i artikulirati zajednički interesi kada je riječ o brizi za djecu i mlade, pojašnjava voditeljica projekta Irena Gluhak.
  Nedavno je održan prvi radni sastanak za područje kulture i turizma, a termini za održavanje još dva radna sastanka, za područje lokalnog gospodarstva i poduzetništva, te komunalnog gospodarstva i zaštite okoliša, bit će određeni naknadno, najavljuju iz Hrvatskog instituta za lokalnu samoupravu.
  S posebnim zanimanjem očekuje se reakcija za područje lokalnog gospodarstva i poduzetništva.
  Osim Hrvatskog instituta za lokalnu samoupravu i Grada, partneri u projektu su i Centar za ravzoj i prosperitet i Udruga za mlade.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog