Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova pjesma Elementala – “Sve je moje tuđe”

  Prvi singl “Goli i bosi” još uvijek vlada radijskim ljestvicama no Elemental je odlučio da je vrijeme da dobije društvo.
  Za jesen koja nam se sprema stiže – “Sve je moje tuđe”.

  Riječ je o poletnoj pjesmi koja se na pomalo humorističan i auto-ironičan način poigrava s temama ljubavi, bijega “trbuhom za kruhom”, podstanarstva, tuđih kreveta i materijalnih dobara koja stanu u jedan kofer.
  Elemental u sivilu svakodnevice uspijeva naći moment u kojem se možemo sami sebi nasmijati i barem u trajanju pjesme prihvatiti sanjarsku perspektivu koja se zrcali u stihovima i glazbi.

  Kao i odlično prihvaćena “Goli i bosi”, pjesma “Sve je moje tuđe” najavljuje novi album za koji bend tajnovito tvrdi da će se u javnosti pojaviti uskoro.

  Još jedna novost u životu Elementala je svakako i pokretanje vlastite diskografske etikete “383 Records” kojom im je želja taj segment svoje glazbene karijere držati u vlastitim rukama. Za bend poput Elementala, koji praktički zadnjih 10 godina žive po principu “uradi sam”, to je bio, kažu, logičan slijed.

  “Sve je moje tuđe” prati video spot koji je za bend snimio radišni kolektiv C47 Film, pod palicom redatelja i montažera Marka Milovca i direktora fotografije Ivana Zadre. Glavnu ulogu tumači Ivica Gunjača. Ekipa C47 Film prethodno je s bendom surađivala na spotovima za pjesme “Bolji si”, “Prokleta ljubav” i “Goli i bosi”.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=Eu7md1FHn6w[/embedyt]

  “S provjerenom ekipom u nove izazove! Imamo svoju etiketu, imamo novu pjesmu i predstavljamo novi spot – tako ulazimo u jesen!
  Tema spota, kao ni vrijeme koje nas čeka, nije nimalo laka. Štoviše. No kraj spota nudi pozitivno razrješenje, neklasičan “happy end”. Na sreću, momci iz C47 su uspjeli čak i u teškoj temi naći tračak nade” – zaključila je Remi.

  Marko Milovac, redatelj:
  “Spot je inspiriran temama koje se provlače kroz stihove pjesme i bavi se odnosom prema materijalnim stvarima i njihovoj važnosti u životima pojedinaca. Spot je zamišljen kao svojevrsni kratki film u kojem uloge imaju članovi benda. Kroz spot pratimo svakodnevicu službenika koji radi vrlo nezahvalan posao – provođenje ovrha. Odnos koji ljudi imaju prema njemu i svakodnevne situacije kroz koje prolazi natjeraju ga da se zamisli nad svojim životom i poslom kojeg obavlja. Okružen vlastitim stvarima shvati da su one puno potrebnije drugim ljudima nego njemu te se odlučuje na drastično, ali vrlo humano rješenje.”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog