Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Neno Belan probao šljivovicu i održao sjajan koncert

  Jučer je u Jelačićevoj ulici održan Festival Obruč u sklopu kojeg je nastupao i poznati hrvatski kantautor Neno Belan koji je, bez obzira na kišu, okupio zadovoljavajući broj gledatelja. Oni koji su ga sinoć slušali i gledali niti najmanje nisu žalili zbog smočene odjeće, a Neno je za naš radio ocijenio sinoćnji koncert:

  “Nažalost vremenske prilike nas nisu usrećile, padala je kiša cijeli koncert, tako da nam je to smetalo radi publike jer je koncert na otvorenom, ali mi se nismo dali pa smo ipak izveli koncert u punoj dužini i kao da je tu pred nama pet tisuća ljudi, a ne sto ili dvjesto ili tristo, ne znam koliko ih je bilo. Ali, hvala ovima što su došli, stvarno su bili odlični, podržali su nas i radi njih smo se potrudili. Da je bilo sunce bilo bi sigurno kako treba. Ovo je bila viša sila i nesretne okolnosti, ali mi smo odradili odličan koncert. Svi mi čestitaju, svi su zadovoljni tako da vjerujem da će i u buduće biti nekih susreta.”

  “Evo sad imam duet s Majom Posavec, to smo izveli na Šibenskom festivalu i sad smo više manje prvi na svim ovim glavnim top listama – i na HR TOP 40 i na top listama hrvatskih radija, tako da smo jako zadovoljni, a ovaj tjedan ćemo snimiti i spot za tu pjesmu” – prokomentirao je Belan posljednju uspješnicu “Tvoj glas”

  Belan i njegov band Fiumens zadnji put su svirali u Đakovu 2010. godine na 44. Đakovačkim vezovima: “Dolazio sam nekoliko puta kad smo svirali tu. Ne stignem ja puno vidjeti…mi dolazimo iz daleka pa dođemo direktno na tonsku probu, ali uspio sam malo prošetati. Đakovo je onako tipičan slavonski gradić, lijep, uredan i ljudi su ugodni. Dobio sam neke poklone danas odmah čim sam došao. Uglavnom, ugodno se osjećam i lijepo mi je u Đakovu.”

  Neno Belan je kroz smijeh potvrdio da je probao i našu rakiju: “Apsolutno, Šljivovica d.o.o.”

  belan obruc

  FOTO: Dino Š. i Marin A.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog