Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Malo da, malo ne” u novom spotu Sinova ravnice

  Neposredno pred izlazak novog albuma, Sinovi ravnice predstavljaju novi singl „Malo da, malo ne“. Pjesma govori o muškarcu koji je ludo zaljubljen u ženu koja ga vrti oko malog prsta, jednostavno manipulira s njim. Pjesma je malo življeg ritma, plesna, aranžmanski zanimljiva, no i dalje tambure vode glavnu priču. Za pjesmu je paralelno snimljen i video spot u režiji Darka Bušnje uz asistenciju Vladimira Andrića.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=qJeacsi_z3o&feature=youtu.be[/embedyt]

  Spot je sniman u hotelu Waldingeru osijek, hotel Gem vinkovci i Tvrđi u starom gradu Osijeku na prekrasnim lokacijama koje pokazuju ljepotu staroga grada. U spotu glumi Nela Kocsis.

  „Suradnja s njom je bila fenomenalna. Ja s tom ženom nisam progovorio niti dvije riječi u spotu. Jednostavno sam samo ležao u prtljažniku i ona je lupala po meni“ – našalio se Marijan iz Sinova ravnice.

  „Dečki su izuzetno talentirani, zaista sam iznenađena glumačkim sposobnostima svih članova benda. Uspješno su izvršili sve zadatke koje im je redatelj zadao. Jako sam zadovoljna kako je sve ispalo i jedva čekam da vidim krajnji rezultat“ – rekla je glumica Anela Kocsis.

  Kao i na svim dosadašnjim pjesmama i na ovoj su radili Valerija i Boris Đurđević.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog