Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • S.A.R.S. ima novi spot

  Za grupu S.A.R.S. ne postoji ljetni odmor. U pauzama između koncerata, članovi benda S.A.R.S. snimaju videospotove za pjesme s najnovijeg albuma “Proleće”.
  Pjesma “Za njom” dobila je, tako, svoju ekranizaciju i nakon premijere na MTV televiziji može se pogledati na Youtubu kanalu benda!
  U videospotu se pojavljuje plesni par Tamara Stančić i Goran Vidaić koji plešu na koreografiju Aleksandre Spasić. Produkciju potpisuje Goran Biševac dok je snimanje i montažu odradio Bane S.K.

  Novi, peti studijski i dugoočekivani album “Proleće” u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa možete pronaći u glazbenim prodavaonicama širom Hrvatske.
  S.A.R.S. je jedan od najuspiješnijih bendova u posljednje vrijeme. Od pjesme “Buđav lebac” do sad samo nižu uspjeh za uspjehom koji se odražavaju u prepunim dvoranama i višemilijunskim pregledima i downlodima pjesama! Videospot za pjesmu “Lutka” ima više od 14 milijuna pregleda, a velike su šanse da i “Za njom” postigne sličan uspjeh.
  Sveže amputirana ruka Satrianija, skraćeno S.A.R.S., pravi je muzički fenomen sa ovih prostora, no najbolje je da se u to uvjerite sami slušajući njihov najnoviji album.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=UsKb1z8f2iE[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog