Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raić tvrdi da ga je Kaselj napao, a HSS to demantira

  Neslužbene informacije o navodnom incidentu koji se dogodio 7. kolovoza između predsjednika i potpredsjednika đakovačkog HSS-a nakon sjednice Predsjedništva Gradske organizacije danas su dobile i potvrdu, ali tek polovičnu jer jedan sudionik tih zbivanja tvrdi da se incident dogodio, a drugi to poriče.
  slavko Naime, potpredsjednik HSS-a Slavko Raić održao je konferenciju za novinare na kojoj je izvijestio o, kako je rekao, “nemiloj sceni fizičkog nasrtaja predsjednika Gradske organizacije HSS-a Mile Kaselja na njega – 70-postotnog Hrvatskog ratnog vojnog invalida”, a povod je bilo njegovo svjedočenje u slučaju “Soldić” na Časnom sudu HSS-a u Zagrebu, o čemu Kaselj i Pongrac nisu bili obaviješteni.
  “Ovo stanje u kojem se nalazim, a o čemu svjedoči i medicinska dokumentacija koju sam vam predočio, prema kojoj mi je desno rame, koje sam ranije operirao, stradalo, kao i lijeva noga koja je od prije bila ozlijeđena, a sad sam dobio gips koji moram nositi još 14 dana, posljedica je sukoba i udaranja gospodina Kaselja na mene. Svjedoci postoje, svjedoci su dali ili će dati iskaz kod odvjetnika. Ja sam pozvao policiju, policija je uzela izjavu od mene i od njega i od svjedoka, i otišao sam na Hitnu”, tvrdi Raić.
  raiceva dokumentacija s Hitne Raića su, kako kaže, posebno pogodile prijetnje koje su se odnosile na njegovu djecu, pa, osim privatne tužbe protiv Mile Kaselja, najavljuje da će tražiti i policijsku zaštitu.

  Mile Kaselj nije želio komentirati Raićeve tvrdnje ostajući pri navodima iz kratkog priopćenja kojim se oglasilo Predsjednitšvo i Gradski odbor HSS-a.
  U priopćenju se ističe da je Slavko Raić 7. kolovoza ” na jednoglasni prijedlog Predsjedništva Gradske organizacije HSS-a grada Đakova, zbog nepoštivanja Statuta i nanošenja štete ugledu stranke suspendiran sa svih stranačkih funkcija, s prijedlogom za bezuvjetno izbacivanje iz stranke”. Navodi se također da je jednoglasni prijedlog Predsjedništva, na kojem je nazočio i županijski predsjednik, usvojio i Gradski odbor.
  “Na sjednici niti nakon nje nije bilo nikakvih fizičkih sukoba, a navedena izjava je očito produkt bujne mašte gospodina Slavka Raića koji svoju suspenziju s prijedlogom izbacivanja očito želi predstaviti kao nekakav fizički sukob”, navodi se na kraju priopćenja Predsjedništva i Gradskog odbora đakovačkog HSS-a.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog